dimecres, 26 de novembre del 2014

QUILÒMETRES DE SOLIDARITAT

XI Cursa Quilòmetres de Solidaritat amb els nens de Mali

5 MILIONS DE NENS I NENES AL SAHEL NECESSITEN ALIMENTS PER SOBREVIURE .

A la regió del Sahel molts nens i nenes viuen en una situació molt vulnerable causada per les recurrents sequeres que impedeixen que les collites prosperin i s'estima que 5 milions de nens i nenes pateixen desnutrició en aquest moment .

Mali és un dels països més afectats per la fam , mig milió de nens i nenes es fiquen al llit i desperten amb gana dia rere dia . En Save the Children estem duent a terme programes d'emergència per evitar que la desnutrició segueixi cobrant milers de vides infantils .

Participar en Quilòmetres de Solidaritat és ajuda a combatre la fam a Mali .

Des de 1987 , Save the Children treballa per millorar les vides dels nens i nenes de Mali i defensar els seus drets en múltiples àrees :
Vacunes Alimentació : proporcionant alimentació suplementària als nens i nenes amb desnutrició severa , vitamines a nadons i embarassades , així com recursos perquè els grangers i agricultors puguin alimentar els seus fills en els moments difícils ( gallines , cabres , llavors , diners ... ) .

Vacunes Educació : promovent que tant nenes com nens vagin a l'escola , formant professors , reconstruint escoles esfondrades per les guerres , etc.

Vacunes Salut : realitzant campanyes de vacunació per evitar que els menors de 5 anys moren per malalties prevenibles i curables com el xarampió ; formant, personal sanitari , principalment llevadores i treballadors sanitaris .



Com cada any a la nostra escola també hem celebrat la cursa per recaptar fons per a l'ONG. Aquest anys ha estat molt especial, no podíem faltar ni nosaltres ni les nostres famílies. Vàrem participar amb molta il·lusió i estem molt contents de poder contribuir en mesura del que podem amb aquesta bona causa. Estem molt contents per l'èxit obtingut, moltíssimes gràcies!!







































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada